Boka och skicka frakten via webben

Av Vibeke Specht, jan 02, 2018 09:40

Integrerad frakt- och transportadministration är alltid bäst, men det är också bra att kunna skapa, boka och sköta utleveranserna och frakten från mobilen eller datorn.

En majoritet av våra kunder vill arbeta med frakt- och transportadministration så lite som möjligt. Därför väljer de att ha systemet integrerat i affärssystemet. På så vis kan de automatisera sändningsflödena så mycket som möjligt.

Samtidigt tycker många att det är bra att kunna nå det transportadministrativa systemet var som helst. Därför kan man nå LogTrade genom webbgränssnittet. Det betyder att du alltid kan nå den senaste versionen av systemet från en dator med internetuppkoppling och webbläsare. 

Inget externt program behöver installeras på datorn eller mobilen. Alla funktioner och inställningar som finns i den integrerade versionen av LogTrade finns också tillgängligt i webbgränssnittet.

Det ger dig som användare flexibilitet. Du kan exempelvis välja att  hantera alla större utflöden av paket, sändningar och frakter via ditt affärssystem medan du låter butiker eller återförsäljare hantera returerna via webben.

Det ger dig som användare flexibilitet. Du kan exempelvis välja att hantera alla större utflöden av sändningar via ditt affärssystem medan du låter butiker eller återförsäljare hantera returerna via webben.

Med ett webbgränssnitt för transportadministrationen kan du nämligen ge dina kunder tillgång till utvalda delar av LogTrade. Eller varför inte använda webbgränssnittet som en backup när du behöver gå in och jobba med frakt och utleveranser från stranden eller köksbordet.