Röststyrning: Prata med dina paket

Av Vibeke Specht, jan 01, 2018 01:39

Vill du prata med dina sändningar eller utleveranser? Det kan du nu.

Fördelarna med röstgränssnittet är uppenbara, och möjliga tack vare teknologier som Apple SIRI, Microsoft Cortana, Google Assistant och Amazon Alexa. 

Om du har LogTrade som transportadministrativt system kan du nu – bokstavligen – tala om för plattformen vad den ska göra

Om du har LogTrade som transportadministrativt system kan du nu – bokstavligen – tala om för plattformen vad den ska göra. I den här filmen visar Martin Åkesson och Ludvig Svedberg hur LogTrade kan styras med rösten.

 
 
 
Video Thumbnail
Video Thumbnail
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Med röststyrning av LogTrades TA-system kan du bland annat ...

  • ... skapa en sändning med hjälp av sändnings- och mottagarmallar.

  • ... göra dagsavslut och låta transportören hämta gods även efter stängningsdags.

  • ... skriva ut fraktdokument och etiketter och automatiskt aktivera funktioner som exempelvis sms-aviseringar.

  • ... fråga om status på sändningar.

  • ... fråga när en sändning kommer vara framme.

Funktioner för röststyrning tillhandahålls direkt av LogTrade eller via någon av våra partners. För att använda röststyrningsfunktionen behöver du ange antalet användare som ska ha behörighet till funktionen.
 
Vill du köpa en app, vilket motsvarar en skill för Amazons röststyrda AI-hjärna Alexa? Vill du göra det från en tredje part, exempelvis en e-handelsleverantör?
 
Tänk på att du då även behöver köpa en connector från LogTrade Connect som är specifikt utformad för den appen.

Fördelarna med röstgränssnittet är uppenbara, och möjliga tack vare teknologier som Apple SIRI, Microsoft Cortana, Google Assistant och Amazon Alexa. 

Om du väljer att köpa en app som är utveckladav oss på LogTrade, eller om du väljer att utveckla en egen app genom LogTrades API, behöver du inte köpa till en särskild connector från oss.

Vill du bygga en egen app genom LogTrades API besök api.logtrade.se eller kontakta oss direkt.

Läs också artikeln Säg hej till Farbror Frakt - logistik och röststyrning, eller se filmen Sändningsmall - en frihetsfunktion. När du vill skräddarsy hur olika gränssnitt hanterar sändningar.