Kung på lagret med datahantering

Av Vibeke Specht, Feb 06, 2018 08:36

Så här minimerar du exempelvis antalet inkommande förfrågningar till lagret. Tre sätt att ge dina kunder, och kunders kunder, bättre service med hjälp av distributionsdata.

Läs mer

Transportadministration Digitaliseringen Lagerhanteringssystem transportinformation

Lantbrevbäraren och hundmaten. En story om den sista milen.

Av Vibeke Specht, Dec 11, 2017 08:00

Hundmaten tar aldrig slut i förrådet. I hantverksbilen finns reservdelarna inför varje ny arbetsdag. Men ingen människa har lagt beställningarna. Science fiction? Absolut inte. Snart ancient history.

Läs mer

Transportadministration Digitaliseringen

Digitalisera eller dö

Av Vibeke Specht, Nov 16, 2017 08:43

På Radar Summit 2018 i Stockholm är budskapet tydligt: IT-branschen befinner sig i ett slags all time high tack vare en kraftfull digitaliseringsvåg, så dra nytta av möjligheterna genom att automatisera arbetsflödena på ditt företag.

Läs mer

Inspiration Mässor och resor Digitaliseringen

LogTrade lär försvaret och regeringen om snabbrörlig innovation

Av Vibeke Specht, Nov 07, 2017 09:33

Försvarshögskolan bad LogTrades VD hålla föredrag för delar av försvarsmakten, regeringskansliet och några av Sveriges största myndigheter. Det här fick de lära sig.

Läs mer

Inspiration Digitaliseringen

LogTrade + Alexa = Magic

Av Vibeke Specht, Nov 02, 2017 09:51

LogTrade works with Alexa. LogTrade is a skill in Alexa.

LogTrade is now fully integrated with Alexa, which means that Amazon's AI brain (a.k.a. Alexa) can handle LogTrade as a skill. We are pretty excited for this demonstration.

So, ladies and gentlemen, the future of transport management and digital logistics is here, and this is a close-up of what it looks like.

Läs mer

Transportadministration Inspiration Digitaliseringen

Ingen vet allt. Men de informationsdrivna e-handelsjättarna vet att den som kan raffinera mest data bäst är på god väg.

Av Fredrik Svedberg, Oct 24, 2017 06:10

Amazon, Alibaba, E-bay och Google. Fyra cylindrar i en motor som driver e-handeln och världsekonomin framåt så fort att det suger i magen. Så när de kommer till Shoptalk 2017 för att tala är det lite som att hamna i stormens öga.

LogTrade gick dit för att lyssna och påminna oss själv om att det är svårt att till fullo förstå vad som händer. Även för de datadrivna tech-giganterna i vår så kallade internetålder. Kanske för dem mer än någon annan.

Läs mer

Mässor och resor Digitaliseringen