Tur är nog bara ett annat ord för hårt arbete

Av Marcus Wigren, okt 08, 2017 05:51

Mässor och resor

Som om inte sol och sangria vore nog. På Directions EMEA i Madrid, flera ljusår ifrån den svenska hösten, möts vi av idel glada tillrop och får föra intressanta samtal med våra kunniga partners.

Directions EMEA är ett dynamiskt event för alla som vill få förstahandsinformation om ”allting” kring Microsoft Dynamics NAV. Till årets event kom 2200 förväntansfulla partners.

En av dem är Patrik Nordblad från vår uppskattade partner Orango.

- När vi inte kan hitta långsiktigt hållbara system från tredje part kavlar vi upp ärmarna och bygger den lösning vi behöver. Med LogTrade behöver vi inte tänka så.

 

- Det spelar ingen roll vilka delar av den logistiska processen våra kunder behöver hjälp med, vi vet att LogTrade är grunden i alla logistiska flöden.


Patrik Nordblad kan Dynamics NAV på sina fem fingrar. När han säger att LogTrade är en given partner sträcker vi lite extra på oss. Som när Patrik framhåller hur mycket han uppskattar att LogTrade stödjer alla standardprocesser i NAV och inte ”bara” det vanliga försäljningsflödet.

- Det är en stor fördel. Det spelar ingen roll vilka delar av den logistiska processen våra kunder behöver hjälp med, vi vet att LogTrade är grunden i alla logistiska flöden. Och jag riskerar aldrig att få gå med hundhuvudet för en felaktig rekommendation. Aldrig. Bland annat eftersom LogTrade aldrig pausar sitt utvecklingsarbete, säger Patrik Nordblad. 

Rowico, LogTrade och MIO

Orango lyfte även möbelspecialisten Rowico. De har stor nytta av LogTrades konsolideringsfunktion när de ska leverera till möbelkedjan MIO. Om det finns fler sändningar som ska till en butik under en vecka blir de automatiskt sammanslagna till en sändning, vilket sparar fraktkostnader och administration både i butiken och vid terminalerna på vägen dit. 

Cosmo Consult

Richard Alstråle från vår partner Cosmo Consult ville prata med oss om Mediplast. Mediplast tillverkar medicintekniska produkter och har LogTrade inbyggt i NAV. De är så nöjda med den lösningen att de nu vill installera systemet hos det finska systerbolaget.


Richards kollega Per Bay bekräftade och sa:
- Vi har med LogTrade Connect som en starkt rekommenderad lösning i alla våra offerter, både vid uppgraderingar och nyinstallationer, samt självklart också som löpande förbättringar hos våra kunder. 

20B20E03EB3249E5B4CB2C9D14D9E49A

 

Sol i sinnet – LogTrades hårda arbete i minnet

Det är en go känsla som infinner sig när du bara möts av glada och nöjda partners på ett event som Directions EMEA. Vilket flyt, eller vilken tur är tankar som dyker upp. Då kan det vara bra att påminna sig själv om hur  LogTrade kommit dit det är idag: Det handlar inte om tur så mycket som hårt målmedvetet arbete tillsammans med skickliga utvecklare och partners. Eller som uttrycket heter på engelska.

Good luck looks a lot like hard work.

 

Jag vill kontakta Logtrade.

 

Läs också: Jakten på det enda systemet