Bitlog på Berns

Av Marcus Wigren, Sep 20, 2017 12:00

Mässor och resor Lagerhanteringssystem

När Bitlog bjuder in till Berns i Stockholm tackar vi inte nej. Särskilt inte när det handlar om en festlig presentation av det senaste lagerhanteringssystemet – Bitlog WMS 4.0.

Bitlog är en av de mest intressanta utvecklarna av smarta system för lagerhantering - dvs Warehouse Management System (WMS). Eller vad sägs om exempelvis funktionen Voice Pick där du som lagerarbetare kan arbeta med händerna fria och styra plockningen med rösten.

Under tisdagens event (19/9) låg fokus däremot på Bitlog WMS 4.0 som är deras senaste version av lagerhanteringssystemet, samt Bitlog Express för upp till fem användare där du kan komma igång snabbt med integrationen till några olika molnbaserade affärssystem. Bitlog WMS 4.0 har många starka utvecklingstimmar bakom sig och kan integreras i de flesta större affärssystemen.

LogTrade deltog som partner och utställare. Det var trevlig att vara på Berns, inte bara för att vi har många gemensamma kunder tillsammans med Bitlog, som exempelvis Hultafors Group, utan också för att vi känner oss genuint uppskattade. Det finns ett starkt sug efter smarta molnlösningar, och våra gemensamma kunder önskar allt tightare och smartare integrationer mellan lagersystemet och frakt- och transporthanteringen.

 

Läs mer om: Hultafors Group, Bitlog och LogTrade

 

Vi tycker att det är spännande att Bitlog erbjuder sin lösning på Apples enheter och programmerar i Apples nya programspråk Swift. Det är mycket effektivt och ger bra prestanda, samtidigt som det är lite ovanligt.

På tisdagens event var vi ungefär hundra inbjudna gäster - varav merparten befintliga kunder till Bitlog. Utöver trevliga samtal med intressanta företag och människor bjöd komikern och moderatorn Janne Bylund på sig själv och på en stor portion humor om logistik och IT.

LogTrade tackar för en välordnad och trevlig tillställning.

 

Jag vill kontakta Logtrade.